Доступність посилання

ТОП новини

У лікарні, де лікується Тимошенко, голосують лежачі пацієнти (ФОТО, ВІДЕО)


У Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці», де проходить стаціонарне лікування Юлія Тимошенко, на спеціальній виборчій дільниці голосують лежачі пацієнти, повідомляє кореспондент Радіо Свободи.

Одного із пацієнтів на територію дільниці завезли на каталці медичні працівники. На бюлетенях чоловік розписувався за допомогою лікарів: вони вказували йому, де саме ставити підпис.

Перед голосуванням медпрацівники зачитали перелік кандидатів в народні депутати та список партій. Чоловік усно промовив, за яку партію хоче проголосувати. У бюлетені зі списком кандидатів-мажоритарників чоловік голосував вже в кабінці для голосування.
«Партия регионов, вот тут надо ставить»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:44 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Як розповів кореспондентові Радіо Свободи член дільничної виборчої дільниці №171 в лікарні Іван Сельодкін, на момент формування списків чоловік міг ходити і його включили до списків.

«Кілька днів тому йому стало різко погано, він став лежачим, але людина не відмовилася від волевиявлення, він проявив громадянську свідомість. Він усно дав згоду і сказав, що вони мають право допомогти йому. Це не заборонено», – сказав Іван Сельодкін.

Всього до списків дільниці включили понад 180 людей. За інформацією спостерігачів, зокрема із Росії, дільниця запрацювала вчасно, за 3 годин и роботи порушень виявлено не було.
XS
SM
MD
LG