Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: новий парламент має почати роботу якнайшвидше


Верховна Рада України сьомого скликання має невідкладно почати працювати і швидко сформувати свої робочі структури, заявляє Президент Віктор Янукович.

«Я очікую від нової Верховної Ради співпраці у напрямі модернізації, економічного розвитку та демократичних перетворень нашої держави. Парламент має невідкладно перейти від виборчої риторики до робочого процесу і швидко сформувати свої робочі структури. У першу чергу депутати мають розглянути низку невідкладних законопроектів, яких вже давно чекає суспільство», – мовиться в зверненні глави держави, опублікованому на сайті Президента.

Також Янукович закликав новообрану Верховну Раду до «конструктивної і продуктивної співпраці заради успішного майбутнього країни».

На даний час Центральна виборча комісія опрацювала 98,7 відсотка електронних протоколів у багатомандатному виборчому окрузі. За цими даними, Партія регіонів набирає 31,17 відсотка голосів виборців, Об’єднана опозиція «Батьківщина» – 25,43 відсотка, УДАР – 13,9, Компартія – 13,2 і партія «Свобода» – 10,4 відсотка голосів виборців.

Більше про вибори-2012 читайте на Живому блозі Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG