Доступність посилання

ТОП новини

Пилипишин закликає політсили прибрати своїх людей із будівлі ОВК №223


Зала засідань ОВК номер 223, 1 листопада 2012
Зала засідань ОВК номер 223, 1 листопада 2012
Кандидат у народні депутати України, самовисуванець Віктор Пилипишин закликає всі партії забрати своїх людей із приміщення окружної виборчої комісії за мажоритарним округом номер 223 у Києві.

«Сьогодні від самого ранку триває облога окружної виборчої комісії за 223-м округом. Відбувається тиск на членів комісії. Я закликаю всі політичні сили прибрати своїх людей, які перебувають у приміщенні окружкому й біля нього та заважають підрахунку голосів», – ідеться в заяві Пилипишина, поширеній його прес-службою.

Він також просить залишити приміщення комісії своїх прихильників. «Сподіваюся, це прискорить роботу комісії, і вона вже сьогодні завершить підрахунок голосів. Хочу вірити, що цей крок буде взаємним, і ми разом мирно і спокійно вийдемо з цієї ситуації», – наголосив кандидат.

В окрузі №223 точиться боротьба між кандидатом від ВО «Свобода» Юрієм Левченком і самовисуванцем Віктором Пилипишиним. Наразі, за даними сайта ЦВК, опрацьовані 76,23% протоколів: попереду Пилипишин, суперників розділяє майже 640 голосів.

Радіо Свобода веде пряму трансляцію з приміщення ОВК номер 223.
XS
SM
MD
LG