Доступність посилання

ТОП новини

«Беркут» не проводив обшуку у «Спільній справі» – столична міліція


Міліція Києва в коментарі агентству УНІАН спростувала інформацію про обшук у приміщенні Центру паралельного підрахунку голосів громадського руху «Спільна справа», що на Контрактовій площі в Києві.

«Ніякого обшуку там ніхто проводити не збирається. Більше того, ніяких виборчих протоколів у цьому приміщенні, якщо там дійсно і розташовується якийсь центр, бути не може», – наголосили в міліції.

Натомість координатор громадського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк повідомляє на своїй сторінці у Facebook, що столична міліція закінчила обшук у приміщенні Центру паралельного підрахунку голосів «Спільної справи».

«Автобуси з «Беркутом» залишили Контрактову площу. Двоє співробітників МВС, оглянувши через двері Центр паралельного підрахунку, залишили територію Гостиного двору. Біля пам’ятника Сковороді монтується звук», – написав Данилюк.

Сьогодні учасники руху «Спільна справа» організували акцію протесту біля пам’ятника Сковороді на Контрактовій площі. Зі своїми вимогами провести перевибори мітингувальники попрямували до штабу Об’єднаної опозиції, що на вулиці Турівській.
XS
SM
MD
LG