Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» готова визнати парламент неповноважним


Рада Об'єднаної опозиції «Батьківщина» заявляє про готовність визнати наступний парламент неповноважним.

За даними прес-служби ВО «Батьківщина», члени Ради обговорили координацію дій опозиційних сил з огляду на фальсифікації під час підрахунку голосів на виборах Верховної Ради. У «Батьківщині» вирішили разом з ВО «Свобода» та партією УДАР розпочати акції протесту під будівлею Центральної виборчої комісії.

Також Рада опозиції вирішила висунути до Президента Віктора Януковича, Генерального прокурора Віктора Пшонки та Центральної виборчої комісії вимогу визнати законну перемогу кандидатів від опозиції на округах № 11, 14 (Вінницька область), 94, 95 (Київська область), 99 (Кіровоградська область), 130, 132 (Миколаївська область), 194, 197 (Черкаська область), 211, 216 (Київ) та в тих округах, де відповідно до оригіналів протоколів з дільниць перемогли представники інших опозиційних сил – ВО «Свобода» та партії УДАР.
«У разі, якщо влада негайно не зупинить фальсифікацію виборчого процесу та незаконне привласнення мандатів, отриманих опозиційними кандидатами, Об'єднана опозиція «Батьківщина» готова визнати Верховну Раду України наступного скликання неповноважною та наполягатиме на проведенні дострокових президентських та парламентських виборів», – повідомили у прес-службі «Батьківщини».
XS
SM
MD
LG