Доступність посилання

ТОП новини

«Свобода»: комуністи відмовилися від маршу Хрещатиком


Всеукраїнське об’єднання «Свобода» заявляє, що прихильники Комуністичної партії України відмовилися від маршу Хрещатиком у Києві з нагоди чергової річниці жовтневого перевороту. Про це на майдані Незалежності у столиці повідомив один з лідерів партії «Свобода» Андрій Іллєнко.

Він продемонстрував журналістам заявку Київської міської організації КПУ до столичної влади на проведення акції 7 листопада на Бессарабській площі Києва.

При цьому представник «Свободи» заявив, що комуністи відмовилися від раніше задекларованих намірів після збору на Бессарабці рушити Хрещатиком через майдан Незалежності до Європейської площі.

Іллєнко додав, що «Свобода» мала намір не допустити проведення цього маршу.

«Ми зібралися тут, щоб проконтролювати дотримання законності і не допустити незаконних дій з боку комуністів», – наголосив Іллєнко.

Прихильники КПУ о 10:00 збираються на Бессарабській площі з нагоди чергової річниці жовтневого перевороту. Після покладання квітів до пам’ятника Володимиру Леніну вони мали намір вирушити маршем Хрещатиком через майдан Незалежності до Європейської площі.

27 жовтня Окружний адміністративний суд Києва заборонив до 12 листопада проводити будь-які масові заходи в центральній частині міста.
XS
SM
MD
LG