Доступність посилання

ТОП новини

Луганські комуністи звинуватили владу у фальсифікаціях виборів


У Луганську на мітингу, присвяченому 95-річчю жовтневого перевороту, комуністи звинуватили місцеву владу у фальсифікації виборів.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на Театральній площі міста біля пам’ятника Леніну, за оцінками міліції, зібралося близько 400 луганців, здебільшого пенсіонерів. Дехто з них тримав червоні прапори та плакати з написами «Країну – народові, владу – комуністам», «Земля – селянам, фабрики – робітникам».

На мітингу виступив народний депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров, який подякував луганцям за підтримку на виборах. Також він підбив підсумки виборчої кампанії з погляду комуністів і при цьому заявив, що результати волевиявлення були сфальсифіковані владою.

«Я стверджую: в Луганській області за Партію регіонів проголосувало не більше від однієї третини жителів області. 6% жителів проголосувало вдома під дулом пістолета, під тиском голів адмінстрацій, голів селищних рад, під тиском тих людей, які взяли в оренду їхню землю. Людей фактично змусили проголосувати за цю збанкрутілу владу», – сказав комуністичний політик.
XS
SM
MD
LG