Доступність посилання

ТОП новини

Німецькі лікарі, імовірно, приїдуть до Харкова наступного тижня – Євгенія Тимошенко


Євгенія Тимошенко
Євгенія Тимошенко
Німецькі лікарі стурбовані станом здоров’я Юлії Тимошенко, яка сьогодні голодує 12-й день поспіль. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявила дочка ув’язненого колишнього Прем’єр-міністра Євгенія Тимошенко. За її даними, берлінські медики, імовірно, приїдуть до Харкова наступного тижня.

«Сьогодні мені подзвонив професор Айнгойпль (керівник берлінської клініки «Шаріте» – ред.) і сказав, що вони дуже переживають. Вони планують приїхати протягом наступного тижня, якщо мама не зупинить голодування. І також планують поговорити про її подальше лікування», – розповіла Євгенія Тимошенко.

Вона також навела думку німецьких лікарів, що переведення її матері з лікарні у в’язницю може перетворити Юлію Тимошенко на інваліда.

Євгенія Тимошенко повідомила Радіо Свобода, що вона коротко спілкувалася зі своєю матір’ю у четвер телефоном.

«Ми були дуже раді її чути, я її не бачила вже тиждень. Ми дуже переживаємо за її здоров’я. Вона зараз дуже слабка, за словами захисників, які у неї були, вона не встає, зараз в основному лежить. І, звичайно, настрій у неї бойовий, бо вона протестує проти фальсифікацій, у неї сильна позиція», – наголосила дочка Юлії Тимошенко.

Колишня прем’єр, оголошуючи 29 жовтня голодування, заявила про те, що йде на такий крок на протест проти порушень на виборах до Верховної Ради, які пройшли днем раніше.
XS
SM
MD
LG