Доступність посилання

ТОП новини

В опозиції не виключають блокування роботи нового парламенту


В Об’єднаній опозиції «Батьківщина» заявляють, що можуть вдатися до блокування роботи нової Верховної Ради. Про це в інтерв’ю газеті «День» заявив народний депутат від «БЮТ-Батьківщини» Сергій Соболєв, коментуючи намір опозиції застосовувати як парламентські, так і непарламентські методи боротьби із владою.

«Це означає різні методи, які використовуватимуться безпосередньо в парламенті та за його межами. У самому парламенті ми можемо застосувати, наприклад, такий крайній метод, як блокування роботи Верховної Ради. Без сумніву, ми використовуватимемо цей метод роботи...», – сказав він.

Зокрема, за словах Соболєва, до такого методу опозиція вдаватиметься, якщо влада і надалі підвищуватиме пенсійний вік для чоловіків, допускатиме голосування депутатів чужими картками і в низці інших випадків.

Також, як заявив депутат, є більш радикальний метод, який стосується в цілому неможливості роботи парламенту. «Ми готові скористатися правом народних депутатів скласти свої мандати. Я переконаний, що знайдуться більше 150 чоловік…, які доведуть, що такий парламент не може працювати», – заявив Соболєв.
XS
SM
MD
LG