Доступність посилання

ТОП новини

Луценко закликав опозицію об’єднатися напередодні президентських виборів


Луценко в залі Апеляційного суду
Луценко в залі Апеляційного суду
Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко привітав українців із річницею Помаранчевої революції і закликав опозицію об’єднуватися: не так довкола нового лідера, як навколо творення нової України.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, про це він сказав у середу у своєму заключному виступі в Апеляційному суді, який розглядає його скаргу на вирок Печерського суду.

«Результати виборів здивували. Бульдозер Януковича ще контролює дійсність, але вже втратив контроль над майбутнім. Все залежить від дій опозиції в новому парламенті. Вона має розуміти: невелика група людей, які працюють заради України важить більше, ніж велике стадо, яке хвилює лише бабло», – сказав Луценко.

За словами екс-міністра, опозиція має підсумувати помилки Майдану: не шукати нового лідера, а консолідуватися для реалізації запитів суспільства. Воно, за словами Луценка, вже дозріло до змін.

На даний час судді Апеляційного суду Києва пішли до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

17 серпня Печерський районний суд Києва засудив колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до двох років обмеження волі за службову недбалість, допущену при продовженні терміну стеження в рамках розслідування кримінальної справи за фактом отруєння кандидата в Президенти Віктора Ющенка.

Радіо Свобода веде пряму трансляцію з зали суду.
XS
SM
MD
LG