Доступність посилання

ТОП новини

Чого очікують від ВО «Свобода»? (ВІДЕО)


Всеукраїнське об’єднання «Свобода» має довести у парламенті, що здатне не лише проголошувати радикальні гасла, а й рішуче діяти на користь громадян України.

Політичне майбутнє цієї політичної сили залежить від того, чи зможе її керівництво та інші члени партії, які пройшли до Верховної Ради, втриматися в рамках «національного патріотизму» та не піддаватися на провокації. ВО «Свобода» має довести, що здатна відстоювати інтереси і україномовних , і російськомовних громадян України.

Експерти наголошують, що від ВО «Свобода» очікують не лише дієвої протидії антиукраїнським силам, а й розумного вирішення економічних та соціальних проблем.



  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG