Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів не виключають призначення Азарова прем’єром


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
У Партії регіонів не виключають, що на посаду Прем’єр-міністра України можуть запропонувати кандидатуру Миколи Азарова.

«Є кандидатури, окрім Азарова. Але кого буде запропоновано? Я не виключаю варіант, що нинішнього прем’єра», – заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він наголосив, що консультації стосовно кандидатури прем’єра відбувалися. Водночас лідер фракції Партії регіонів не прогнозує, до якого остаточного результату прийдуть сторони, що беруть участь у консультаціях.

Також, за його словами, Партія регіонів не розглядала кандидатури Віктора Медведчука. «Кандидатура Медведчука (колишній голова Адміністрації Президента) в партії не розглядалася, і я не бачу варіантів, як кандидатуру Медведчука може розглядати наша партія. Він не є ані членом партії, ані якоюсь креатурою, яка була б задіяна від нас», – сказав Єфремов.

При цьому, зазначив він, серед інших кандидатур розглядається й кандидатура нинішнього голови Національного банку України Сергія Арбузова. «Його кандидатура розглядається серед інших кандидатур. Він має шанси, як і будь-який інший кандидат. Але сказати, що його кандидатуру буде подано сьогодні, то такого рішення немає», – сказав Єфремов.

Він не уточнив, скільки кандидатур розглядається на посаду прем’єра, заявивши, що вважає некоректним зі свого боку називати якісь прізвища.

Сьогодні Президент Віктор Янукович відправив у відставку прем’єра Миколу Азарова і весь уряд. Водночас, за указом глави держави нинішній Кабмін продовжить виконувати свої обов’язки до призначення нового складу уряду.
XS
SM
MD
LG