Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця»: курсування «Хюндаїв» не скасовували


«Укрзалізниця» спростовує інформацію про зняття з рейсів швидкісних електропоїздів «Хюндай» на період новорічних свят, повідомили в прес-службі відомства.

«Доводимо до відома ЗМІ й пасажирів, що ніякого рішення про зняття з рейсів електропоїздів виробництва «Хюндай» не було. Поширена у ЗМІ інформація не відповідає дійсності», – мовиться в повідомленні.

Крім того, в «Укрзалізниці» наголосили, що сьогодні з 16 рейсів, які здійснюють електропоїзди «Хюндай», на семи рейсах відбулася заміна рухомого складу, дев’ять рейсів виконують електропоїзди «Хюндай», затримок і відставання у графіку руху поїздів «Хюндай» немає. «Команда корейських фахівців терміново усуває виявлені під час експлуатації недоліки, і уже найближчим часом усі рейси «Українських експресів» будуть здійснюватися електропоїздами виробництва «Хюндай», – заявили в «Укрзалізниці».

«Усі пасажири будуть доставлені до місць призначення. Різницю вартості проїзду пасажирам, у разі заміни класу поїзда, буде компенсовано», – наголосили в державній адміністрації залізничного транспорту.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що «Укрзалізниця» ухвалила рішення скасувати курсування всіх швидкісних поїздів «Хюндай» на новорічні свята через часті поломок, а пасажири, які придбали квитки на корейські експреси, пересядуть на інші поїзди.
XS
SM
MD
LG