Доступність посилання

ТОП новини

Тюремники оприлюднили заяву, в якій Луценко погоджується на операцію


Юрій Луценко
Юрій Луценко
Державна пенітенціарна служба оприлюднила заяву на ім’я керівництва Менської виправної колонії, в якій екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко погоджується на проведення йому операції. Копію заяви розмістили на офіційному сайті відомства.

«Прес-служба ДПтС спростовує інформацію, що була поширена дружиною Луценка, про те, що начебто співробітники пенітенціарної служби змушують засудженого погодитися на проведення медичної маніпуляції, і прес-секретарем Луценка про те, що начебто співробітники пенітенціарної служби змушують засудженого відмовитися від проведення медичної маніпуляції», – мовиться в повідомленні.

При цьому в пенітенціарній службі заявляють, що подібні заяви є «відверто неправдивими і мають за мету лише одне – обмовити пенітенціарну службу».

У заяві Луценко не вказує конкретну клініку для проведення операції й обіцяє про це повідомити згодом. Крім того, тюремники наголосили, що, як і будь-який інший засуджений, Луценко має право обирати медичний заклад для проведення маніпуляції, що він власне і робить. Керівництво ж колонії узгоджує це питання з медичними фахівцями.

«Просимо представників захисту Луценка не вдаватися до відверто провокаційних заяв, не перекручувати зміст офіційних заяв пенітенціарної служби і не дезінформувати громадськість щодо суті реальних заяв засудженого Луценка», – наголошує пенітенціарна служба.

За даними «Народної самооборони», екс-міністр потребує оперативного втручання через виявлені новоутворення у вигляді поліпів.
XS
SM
MD
LG