Доступність посилання

ТОП новини

Старший син Януковича каже, що не піде в Президенти в 2015 році


Старший син Президента України Олександр Янукович заявляє, що політика на даний час його не цікавить. Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Донецкие новости».

«Наступні президентські вибори відбудуться в 2015 році, і я в них, напевно, не буду брати участі. Вибори до парламенту відбудуться в 2017 році, і до них ще цілих п’ять років. Як кажуть: поживемо – побачимо. Поки що немає бажання і часу витрачати сили на політику», – заявив Олександр Янукович.

На запитання про його участь в ухваленні рішень з приводу деяких призначень в уряді син Президента заявив: «Мені цілком вистачає відповідальності в бізнесі. На жодні призначення я не впливаю і не прагну цього».

Крім того, Олександр Янукович заявив, що наразі не бачить критики на свою адресу, а більшість із того, що про нього пишуть, вважає «замовними політичним провокаціями, спрямованими проти Президента».

«Сумно усвідомлювати, що я є мішенню для провокаторів лише тому, що займаюся бізнесом, причому досить успішно. Хоча реальних причин для критики на мою адресу немає», – заявив Янукович.
XS
SM
MD
LG