Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Януковича 2015 року переможе єдиний опозиційний кандидат


На президентських виборах 2015 року єдиний кандидат від демократичних сил зможе перемогти Віктора Януковича – про це в ефірі телеканалу «ТВі» заявив голова парламентської фракції «Батьківщини» Арсеній Яценюк.

«Якщо хтось думає, що він сам зможе зіграти самостійну гру на президентських виборах, то я одразу скажу, чим це закінчиться – програшем. Виграти можна лише разом», – наголосив Яценюк.

Він вважає, що лідерам опозиції потрібно буде «в чомусь поступитися, навчитися домовлятися, навчитися прощати один одного». «Потрібно стати мудрішими, і це надасть можливість ухвалювати правильні рішення», – наполягає Яценюк.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» вирішила висунути своїм єдиним кандидатом на Президента на виборах 2015 року колишнього Прем'єр-міністра Юлію Тимошенко. Тим часом лідер партії «Свобода», яка не входить в Об’єднану опозицію, Олег Тягнибок учора назвав небезпечною ситуацію, якщо опозиція одразу виставить лише одного кандидата на тих виборах, і заявив, що з єдиним кандидатом від опозиції треба визначатися вже у другому турі виборів.
XS
SM
MD
LG