Доступність посилання

ТОП новини

Українці вибороли срібло на чемпіонаті світу з вітрильного спорту


Юні яхтсмени з Дніпропетровщини вибороли срібну медаль на Чемпіонаті світу з вітрильного спорту в Австралії. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Дніпропетровський екіпаж у складі Данила Мартинова і Павла Мережка під керівництвом тренера Наталі Ажгерей став володарем срібних медалей чемпіонату світу з вітрильного спорту серед юнаків у класі «Кадет». Хлопці є вихованцями обласної школи вищої спортивної майстерності», – йдеться у повідомленні.

Чемпіонат світу з вітрильного спорту проходив з 28 грудня 2012 року по 4 січня 2013 року в Тасманії (Австралія). У цілому в змаганнях взяли участь 49 екіпажів з 9 країн світу.

Як зазначили в облдержадміністрації, срібною медаллю на чемпіонаті світу Дніпропетровщина «розпочала відлік нагород 2013 року». Минулий рік для спортсменів регіону був успішним: п’ятеро стали переможцями Олімпійських ігор.

Наразі у Дніпропетровській області вітрильним спортом займаються близько півтисячі спортсменів, десятеро входить до складу збірної команди України з вітрильного спорту.
XS
SM
MD
LG