Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко далі ночує в коридорі – дочка екс-прем’єра


Колишній прем’єр України Юлія Тимошенко продовжує акцію громадянської непокори, повідомляє її дочка Євгенія Тимошенко.

«Ніякі її законні вимоги не були виконані, нічого не змінилося, тому вона продовжує акцію протесту. Вона не припинить цієї акції, доки всі її вимоги не будуть виконані», – сказала Євгенія Тимошенко після зустрічі з матір’ю в харківській лікарні.

Вона підтвердила, що екс-прем’єр поновила медичні процедури, але «в невеликому обсязі».

Дочка Тимошенко також зауважила, що її матір, як і раніше, перебуває в коридорі і спить сидячи. «Звичайно, це дуже впливає на її спину, біль у спині посилився», – сказала Євгенія Тимошенко.

За її словами, найближчим часом очікується приїзд німецьких лікарів із клініки «Шаріте», однак точного часу вона назвати не змогла.

8 січня захисник екс-прем’єра Сергій Власенко оприлюднив відкритий лист Юлії Тимошенко до Президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори. Тимошенко, зокрема, відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, не має наміру добровільно їхати до суду, а в разі спроби доправити її примусово обіцяє чинити фізичний опір.

Екс-прем’єр також відмовилася повертатися до палати доти, доки там здійснюється відеоспостереження і цілодобово перебуває варта.

Як повідомили в пенітенціарній службі, сьогодні Тимошенко розпочала виконання медичних процедур.
XS
SM
MD
LG