Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» на виборах діяла в інтересах Партії регіонів – голова політради


Партія «Наша Україна» на виборах до Верховної Ради у 2012 році виконала технічне завдання в інтересах Партії регіонів. Про це заявив голова політради «Нашої України» Сергій Бондарчук в інтерв’ю виданню «Коммерсант-Украина».

«Це питання до керівників кампанії – Віктора Ющенка і скарбника Віктора Івановича Костенка. Ці дві людини несуть повну відповідальність за те, що відбувалося, зокрема за те, що змінювалися члени окружних виборчих комісій на користь Партії регіонів. Це встановлені документами факти. У Дніпропетровській області навіть справу кримінальну завели, оскільки намагалися використовувати мій електронний підпис, щоб здійснити заміну», – заявив Бондарчук.

За його словами, після отримання на президентських виборах 5% Віктор Ющенко мав піти з партії за власним бажанням. «Але поки що я бачу лише одне – бажання вчепитися за політичний проект «Наша Україна», – додав голова політради партії.

«Ми не повинні призначати лідерів, нам не потрібен Каддафі або Кім Чен Ір. Демократична система передбачає, що голова партії кожні два роки має підтверджувати своє лідерство», – сказав Бондарчук.

26 січня прихильники Ющенка і прихильники Бондарчука намагалися провести два паралельні засідання політради в різних місцях і звинуватили одне одного у намаганні розколоти партію.
XS
SM
MD
LG