Доступність посилання

ТОП новини

УДАР ініціює відставку Рибака


Володимир Рибак
Володимир Рибак
Фракція «УДАР» у Верховній Раді ініціює збір підписів депутатів за відставку спікера Володимира Рибака. Як повідомляє прес-служба УДАРу, фракція подала відповідне письмове звернення до парламенту.

УДАР вимагає видати підписні аркуші, необхідні для збору 150 підписів депутатів, як передбачено законом про регламент, мовиться в повідомленні.

«Голова Верховної Ради Володимир Рибак, всупереч Конституції, законам та регламенту, відмовився скликати позачергову сесію парламенту на вимогу трьох опозиційних фракцій. Тому фракція «УДАР» розпочинає збір підписів за відставку спікера Рибака», – наголосили в партії.

Опозиція наполягає на необхідності скликання позачергової сесії парламенту, на якій розглянути ситуацію, що склалася довкола ув’язненої Юлії Тимошенко. Однак спікер парламенту відмовився скликати таку сесію через заяви про те, що підписи деяких опозиціонерів під заявкою були сфальсифіковані. Крім того, Володимир Рибак заявляє, що проведення позачергової сесії коштуватиме бюджетові понад 3,5 мільйона гривень. Він також наголосив, що вже наступного тижня відкриється чергова сесія, на якій можна буде розглянути питання, ініційовані опозицією.
XS
SM
MD
LG