Доступність посилання

ТОП новини

Із членами місії Європарламенту зустрівся і Азаров


(архівне фото)
(архівне фото)
Прем’єр-міністр Микола Азаров зустрівся в вівторок із членами моніторингової місії Європейського парламенту, які перебувають в Україні, Александром Квасневським і Патом Коксом, повідомила пресова служба уряду.

За повідомленням, колишній президент Польщі і колишній голова Європарламенту подякували прем’єрові за сприяння і заявили, що їхня місія має велике бажання допомогти історичному прогресові у відносинах України і ЄС.

Як мовиться в повідомленні, в середу члени моніторингової місії завершують візит до України і повертаються до Страсбурга, де відзвітують перед Європарламентом про результати своєї роботи.

У вівторок Александр Квасневський і Пат Кокс також мали зустріч із Президентом Віктором Януковичем, а перед тим відвідали в лікарні в Харкові колишнього прем’єра Юлію Тимошенко. У понеділок вони також відвідали колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в колонії в Чернігівській області. Обидва наразі не коментували перебігу свого візиту.

Місія Європейського парламенту у складі колишнього президента Польщі Александра Квасневського і колишнього голови Європарламенту Пата Кокса спостерігає за судовими справами Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, а також колишнього виконувача обов’язків міністра оборони Валерія Іващенка, який нині перебуває на волі, бо вирок позбавлення волі йому замінили на умовний. Місія, яка працює від червня минулого року, повернулася до України вперше після перерви на час парламентських виборів.
XS
SM
MD
LG