Доступність посилання

ТОП новини

Власенко отримав спам і подумав, що його поштову скриньку зламали (ФОТО)


Скриншот скриньки Сергія Власенка, розміщений на сайті byut.com.ua, з підкресленими фальшивими адресами відправника
Скриншот скриньки Сергія Власенка, розміщений на сайті byut.com.ua, з підкресленими фальшивими адресами відправника
Захисник колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив сьогодні, що «невідомі хакери зламали» його електронну поштову скриньку. Як стверджує Власенко, якого цитує прес-служба очолюваної Тимошенко партії «Батьківщина», «технічна служба поштового сервісу Gmail повідомила, що з його електронної скриньки відправляється велика кількість листів».

Як мовиться у повідомленні, Власенко підозрює, що його акаунт зламаний не випадково, і не виключає, що найближчим часом в інтернет-мережі під виглядом його листів можуть з’явитися фальшивки. «Повторюється історія зі зламом електронних поштових скриньок Євгенії Тимошенко та інших опозиційних політиків», – заявив він.

У повідомленні на сайті «Батьківщини» наведено і скриншот отриманого Власенком листа, з якого видно, що лист йому надійшов із адреси suport@gmail.com із однією літерою p, тоді як англійське слово support (підтримка) пишеться через дві.

Підроблені адреси на кшталт цієї часто використовують шахраї в інтернеті. Зокрема, ще 2008 року саме від імені «адміністрації» з адресою suport@gmail.com розсилали шахрайські повідомлення користувачам Gmail у Росії.
XS
SM
MD
LG