Доступність посилання

ТОП новини

Азаров опозиції: нема інтересу – двері відкриті


Микола Азаров
Микола Азаров
Заборгованість по зарплатні в Україні має бути ліквідована за 2 роки – до кінця 2014-го. Про це на розширеному засіданні Кабінету міністрів заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

«Наша мета до кінця 2014 року ліквідувати прострочену заборгованість із заробітної плати, яка сьогодні складає понад мільярд гривень. Також нашими першочерговими пріоритетами є ліквідація дефіциту Пенсійного фонду, який у 2013 році складає 21 мільярд 800 мільйонів гривень, та перехід до накопичувального компоненту пенсійної системи», – сказала вона.

Виступ Королевської перервав Прем’єр-міністр України Микола Азаров, який звернувся до народних депутатів від опозиції, присутніх в залі.

«Звертаюся до народних депутатів, які ззаду, і, очевидно, не цікавляться темою обговорення. Ви перебуваєте на засіданні уряду і прошу уважно слухати. Нема інтересу – будь ласка, двері відкриті!», – сказав голова уряду.

Представники фракції «Батьківщина» прийшли на засідання Кабміну. «Ми прийшли сюди заявити про наші політичні вимоги, зокрема, про відставку бездарного уряду й Президента, а також представити наш план розвитку країни», – сказав лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.
XS
SM
MD
LG