Доступність посилання

ТОП новини

Мільйон гривень розікрали у лісництві на Кіровоградщині (ВІДЕО)


В лісгоспі на Кіровоградщині розікрали 1 мільйон бюджетних гривень
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:49 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
В одному з лісових господарств Кіровоградської області бюджетні кошти розкрадали і відмивали через створення фіктивних підприємств. Як повідомляє прокуратура області, їм державна установа – лісове господарство – після тендерної процедури робило замовлення на певні послуги, до прикладу, на розчистку лісових хащ.

Насправді ж виконували роботи власними силами працівники лісгоспу.
Гроші ж за виконану роботу за вигідними розцінками ішли до гаманців управлінців лісгоспу через приватну установу. Як виявилося, більшість керівників цих підприємств навіть не знали, що мають підприємство.

Подекуди, підприємство, що нібито виконувало послуги було третьою стороною – не підрядником, а субпідрядником. Зараз розслідування за цими фактами веде прокуратура.

«Троє з них навіть не знали, що вони зареєстровані, як фізична особа підприємець. Тим більше, вони не володіли інформацією про те, що на них відкриті карткові рахунки в банківських установах і перераховані будь-які кошти. Крім того, ці особи дають свідчення про те, що будь-якого відношення до господарської діяльності вони не мають», – зазначила прес-офіцер управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області Анжела Дзінзюра.
XS
SM
MD
LG