Доступність посилання

ТОП новини

Стан постраждалих у аварії в Дніпропетровську стабільно тяжкий


Постраждалі в резонансному ДТП у Дніпропетровську, яка сталася вчора вранці на набережній Перемоги, перебувають у стабільно тяжкому стані в обласній лікарні іменіМечникова. Про це повідомив заступник головного лікаря медзакладу Юрій Скребець.

За його даними, наразі всі постраждалі перебувають у реанімації: одна людина у тяжкому стані, ще двоє – в стані середньої тяжкості.

Ще двоє постраждалих лікуються амбулаторно.

Як зазначив Юрій Скребець, у четвер медики передадуть постраждалим сертифікати на курс реабілітації в санаторії «Новомосковський». У санаторії вони перебуватимуть під наглядом лікарів і психологів, адже, крім тілесних ушкоджень, отримали психологічні травми.

20 березня у Дніпропетровську сталося зіткнення двох автомобілів, одну з автівок відкинуло на автобусну зупинку, де перебували пішоходи. Внаслідок цього п’ятеро людей загинули, ще п’ятеро отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Досудове розслідування проводиться групою слідчих ГУМВС України в Дніпропетровській області. Прокуратура наполягає провині обох водіїв.
XS
SM
MD
LG