Доступність посилання

ТОП новини

Захист прав людини має бути у центрі євроінтеграційних реформ України – посол ЄС


Ян Томбінський
Ян Томбінський
Захист прав людини має бути у центрі змін і реформ, які здійснює Україна у процесі євроінтеграції. Про це заявив сьогодні на засіданні Євроради у Києві голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський.

«Захист людських прав має бути у центрі уваги відповідних змін – захист прав людей, прав юридичних організацій, інвесторів, захист інтелектуальних прав», – пояснив Томбінський.

За словами посла, одним із центральних елементів угоди про асоціацію між Україною і ЄС є питання. які стосуються судоустрою та верховенства права. Метою євроінтеграції України є не лише відкриття ринків у рамках зони вільної торгівлі, а успішний розвиток України, створення умов для функціонування суспільства та економіка країни, зазначив представник Євросоюзу.

Єврорада – громадська організація, яку створили неурядові організації, аналітичні центри, Національна спілка журналістів України. Її завдання – інформаційна кампанія на підтримку євроінтеграції країни і поширення в інформаційному просторі ЄС незалежної інформації про події в Україні.
XS
SM
MD
LG