Доступність посилання

ТОП новини

Черкаську обласну філармонію очолила 23-річна регіоналка


У Черкасах, як стало широко відомо в вівторок, 23-річна представниця Партії регіонів Ольга Сисоєва стала виконувачем обов’язків директора Черкаської обласної філармонії. Поки що вона очолюватиме заклад, доки триватиме конкурс на заміщення вакантної посади.

Ольга Сисоєва – депутат міської ради від Партії регіонів. Із 2006 до 2011 року здобувала вищу освіту у Черкаському національному університеті імені Хмельницького за спеціальністю «Українська мова і література та англійська мова». За цей час попрацювала адміністратором на приватному підприємстві, журналістом у черкаській обласній газеті «Акцент», головним редактором газети «Рідне місто Черкаси». А впродовж останнього року очолювала Черкаський міський палац молоді.

Ольга Сисоєва змінила в понеділок на посаді директора Черкаської філармонії засновника Черкаського камерного оркестру, заслуженого діяча мистецтв Олександра Дяченка.

Виконувачем обов’язків Ольга Сисоєва буде до закінчення конкурсу щодо призначення нового директора Черкаської обласної філармонії. Нині на цю посаду на конкурсній основі може претендувати кожен охочий. Конкурс має завершитися до 1 червня.
XS
SM
MD
LG