Доступність посилання

ТОП новини

Захарченко готовий зустрітися з журналістами і депутатами – Геращенко


Віталій Захарченко
Віталій Захарченко
Депутат Верховної Ради, член фракції УДАР Ірина Геращенко заявляє про готовність міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка прозвітувати завтра в парламенті про події 18 травня в Києві. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook після зустрічі із Захарченком.

«Тільки що вийшли із МВС, де відбулася розмова з міністром Захарченком й керівним складом відомства. Міністр запевнив, що завтра готовий зустрітися із журналістами і дати відповіді на всі їхні запитання», – заявляє Геращенко.

Вона також зауважила, що Захарченко пояснив свою відмову поспілкуватися з журналістами сьогодні вранці тим, що був у президента Віктора Януковича.
Захарченко має піти у відставку – журналісти
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:39 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
За словами депутата, Захарченко заявив, що проводяться слідчі дії з пошуку підозрюваних у нападі на журналістів, і вони будуть покарані, разом з тим проводиться службове розслідування щодо того, як БТР міг спокійно роз’їжджати вулицями Києва й чому міліціонери не зупинили побиття.

«Найскладніше – з позицією щодо бездіяльності міліції... Наголошує, що тільки розслідування дасть відповідь, хто і як діяв під час провокації. Головний висновок: спільні дії і жорстка реакція журналістів на побиття колег, колегіальна солідарність примушують владу реагувати на осуд суспільства і не дозволять «заговорити» цю справу», – написала парламентар.

Верховна Рада має намір заслухати інформацію Захарченка на засіданні 21 травня про події, що відбулися під час масових акцій протесту в Києві 18 травня. Спікер Володимир Рибак наголосив, що він направить листа на ім’я Захарченка із проханням проінформувати депутатів про події того дня.

Журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента видання «Коммерсант-Украина» Влада Соделя побили молодики спортивної статури. Журналісти здійснювали відео- і фотозйомку того, як молодики відганяли представників ВО «Свобода» від БТРу, який приїхав до місця проведення акції опозиції «Вставай, Україно!».
XS
SM
MD
LG