Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали залишили Верховну Раду


Сьогоднішнє засідання Верховної Ради України не відбудеться. Депутати зі складу парламентської більшості залишають сесійну залу. Про це заявив народний депутат України Анатолій Кінах (фракція Партії регіонів), інформує агентство УНІАН.

За його словами, недоцільно перебувати в сесійній залі, оскільки трибуна парламенту заблокована. На запитання, чи можливе проведення виїзного засідання парламенту, Кінах відповів, що про це не йдеться.

Водночас Кінах наголосив, що у його фракції збирають підписи за проведення позачергового засідання парламенту. При цьому він не уточнив, коли таке засідання може відбутися.

Кінах стверджує, що на позачерговому засіданні Верховної Ради необхідно ухвалити законопроект щодо розподілу субвенцій для місцевих бюджетів, щоб можна було компенсувати підприємствам різницю в тарифах на тепло- та водопостачання. Також парламент має ухвалити законопроекти, які стосуються земельних питань.

Сьогодні зранку опозиційні депутати, як і в четвер, заблокували трибуну і президію парламенту. Вони, серед іншого, вимагають особистого виступу президента Віктора Януковича зі зверненням до Верховної Ради, яке роздали депутатам у друкованому вигляді.
XS
SM
MD
LG