Доступність посилання

ТОП новини

Кличко заявив про намір балотуватися в президенти


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Лідер партії УДАР, чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко має намір балотуватися на посаду президента України в 2015 році, повідомляє сайт Всесвітньої боксерської ради (WBC).

За повідомленням, під час зустрічі з президентом WBC Хосе Сулейманом Кличко зауважив, що хоче продовжити участь у політиці й «балотуватися на посаду президента своєї країни у 2015 році».

Спортсмен наголосив, що бокс значною мірою допоміг йому бути готовим до участі в політичному житті завдяки тому, що він розвиває стратегічне мислення, дисциплінованість, чесність, уміння працювати в команді, які необхідні для того, щоб бути успішним.

За словами лідера УДАРу, набагато важливіше за те, щоб одна людина стала президентом, є поліпшення життя українців, для чого необхідні ефективніша економічна політика, модернізація країни, створення додаткових робочих місць і можливостей для українців.

Раніше в ефірі Радіо Свобода Віталій Кличко заявляв, що передчасно говорити про висування його кандидатури на виборах президента 2015 року.
XS
SM
MD
LG