Доступність посилання

ТОП новини

Мірошниченко підтвердив продаж будинку на Ананасній, але ще 2009 року


Ігор Мірошниченко, архівне фото
Ігор Мірошниченко, архівне фото
Народний депутат від ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко підтвердив сьогодні, що продав зі своїм партнером будинок у Києві на вулиці Ананасній, про що писала львівська газета «Експрес».

Дім було продано ще в 2009 році, в період кризи, тому продаж, за словами свободівця, відбувся не за ті гроші, на які він розраховував, сказав Ігор Мірошниченко в коментарі Радіо «Свобода.

Також депутат стверджує, що газета подала не всі документи у своєму матеріалі, тому ціна вийшла такою низькою: земля і будинок продавалися окремо.

Мірошниченко заперечив, що має якісь стосунки з комуністами. «Мені байдуже було, кому продавати будинок. Я продав його тому, хто готовий був заплатити за нього якусь суму під час кризи. Це як коли ви продаєте на базарі яблука, то ви не питаєте партійної належності – це маразм», – сказав депутат.

Також Мірошниченко сказав, що з партнером продав не один такий будинок і може надати на них документи.

Лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок заявив сьогодні в ефірі Радіо Свобода, що Ігор Мірошниченко багата людина і може собі дозволити продаж будинку. У своїй декларації за 2012 рік депутат вказав 504 894 гривні та 950 738 гривень свого доходу та доходу членів сім’ї відповідно.

Газета «Експрес» у своєму матеріалі «Гроші Тягнибока-2. Бізнес із серпом та молотом. Розслідування» звинуватила Ігоря Мірошниченка у продажу будинку комуністам за дуже заниженою ціною.
XS
SM
MD
LG