Доступність посилання

ТОП новини

Рибак запросить Януковича на відкриття сесії Ради, якщо його захочуть слухати


Володимир Рибак
Володимир Рибак
Голова Верховної Ради Володимир Рибак запросить президента України Віктора Януковича на відкриття сесії парламенту, але в разі, якщо депутати не готові будуть вислухати главу держави, то він сам про це відкрито скаже.

«Я підписав запрошення членам Кабінету міністрів, керівникам усіх підрозділів на відкриття третьої сесії. Буду сьогодні й завтра зустрічатися з президентом нашої держави і запрошуватиму на засідання Верховної Ради», – сказав Рибак в інтерв’ю двом українським телеканалам й агентству «Інтерфакс-Україна».

За словами спікера, він «має знати, що всі фракції, депутати, готові виявити толерантність, послухати президента. Він виступить – і працюйте. Якщо такої підтримки депутатів не буде, то я сам президентові говоритиму, що цього не потрібно робити, тому що депутати цього не хочуть».

У червні цього року опозиція блокувала роботу парламенту, вимагаючи, щоб президент Янукович особисто виступив перед депутатами зі своїм щорічним посланням, текст якого у друкованій формі роздали парламентарям.
XS
SM
MD
LG