Доступність посилання

ТОП новини

Уряд 18 вересня розгляне текст угоди про асоцiацiю з ЄС – Азаров


Микола Азаров
Микола Азаров
Кабінет міністрів України на засiданнi 18 вересня розгляне текст угоди про асоцiацiю з Євросоюзом, заявляє прем’єр Микола Азаров.

«На засiданнi уряду, яке вiдбудеться 18 вересня, ми розглянемо текст угоди про асоцiацiю з Європейським союзом, i потiм ми розпочнемо внутрiшньодержавнi процедури, необхiднi для пiдписання угоди», – сказав прем’єр пiд час зустрiчi з представниками спостережної мiсiї вiд Європейського парламенту в складi екс-президентiв Александра Квасневського i Пета Кокса, повiдомляє прес-служба Кабмiну.

Азаров додав, що на це засiдання запросять голову представництва ЄС в Українi Яна Томбiнського.

Прем’єр висловив сподiвання, що вiзит мiсiї Європарламенту буде успiшним i сприятиме реалiзацiї тiєї роботи, яку здiйснює Україна з метою пiдписання цiєї угоди.

Зі свого боку, Увасневський зауважив, що пiдписання угоди про асоцiацiю і зону вiльної торгiвлi буде вигiдне i для України, i для ЄС.

«Я абсолютно переконаний, що угода про асоцiацiю і ЗВТ буде допомагати i вам, i нам, i ми матимемо гарну базу для розвитку добросусiдських i дружнiх вiдносин iз Росiєю», – сказав вiн.

Україна і ЄС розраховують на підписання угоди про асоціацію на саміті «Східного партнерства» 28-29 листопада у Вільнюсі (Литва).
XS
SM
MD
LG