Доступність посилання

ТОП новини

Бубка розчарований, що його не обрали, але працюватиме з новим президентом МОК


Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка пишається своєю кампанією на виборах голови Міжнародного олімпійського комітету і має намір працювати з новим президентом МОК Томасом Бахом на благо олімпійського руху.

«Я хочу привітати Томаса Баха із сьогоднішньою перемогою. Це надзвичайно важливий час для Міжнародного олімпійського комітету, і я переконаний, що Бах продовжить ту велику роботу, яку розпочали президент Самаранч і президент Рогге. Я зустрівся з президентом Бахом на початку квітня, і ми домовилися, що після цих виборів ми всі працюватимемо разом на благо олімпійського руху», – наводить його слова після виборів президента МОК у Буенос-Айресі прес-служба НОК України.

Бубка зазначив, що пишається своєю кампанією і тим, що зміг представити свої ідеї членам МОК. «Незважаючи на те, що я трохи розчарований тим, що не був обраний цього разу, моє прагнення пропагувати олімпійські цінності та важливість спорту залишається непохитним», – наголосив він.
Президентом МОК став німець Томас Бах
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:40 0:00

10 вересня дев’ятим президентом МОК було обрано президента Олімпійської спортивної конфедерації Німеччини, віце-президента МОК, олімпійського чемпіона з фехтування 1976 року Томаса Баха. Бубка був одним із шести кандидатів на цю посаду.
XS
SM
MD
LG