Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині змагаються поліцейські з 14 європейських країн


(Фото Дніпропетровської обласної адміністрації)
(Фото Дніпропетровської обласної адміністрації)
Сьогодні у Дніпропетровську, на базі спортивного комплексу «Метеор», розпочався XIV відкритий чемпіонат Європи з плавання серед поліцейських. За даними з обласного управління міліції, у ньому беруть участь 125 учасників з 14 країн світу – з Австрії, Чехії, Данії, Естонії, Франції, Німеччини, Ірландії, Італії, Нідерландів, Норвегії, Румунії, Росії, Великої Британії та України.

В урочистому відкритті змагань взяв участь президент Європейського спортивного союзу поліцейських Люк Смеєрс. Змагання триватимуть три дні.

За даними організаторів, щоб іноземці почувалися в обласному центрі комфортно, кожну команду та делегацією буде супроводжувати волонтер, що володіє англійською мовою або мовою країни-учасника. Для цього 60 студентів пройшли додаткові курси англійської мови у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

В обласному управлінні міліції заявили, що цей чемпіонат – подія європейського рівня для України, і проведення цього заходу на високому рівні «буде сприяти підвищенню міжнародного іміджу» держави.
XS
SM
MD
LG