Доступність посилання

ТОП новини

Ніяких змін у правоохоронній системі України після Врадіївки не видно – експерт


Київ – Кількість протестів проти свавілля або бездіяльності міліції за 9 місяців цього року на 25% вища, ніж за весь минулий рік. Штурми у Врадіївці, вимоги покарати винних у смерті Георгія Гонгадзе, акції на захист Павліченків, серія акцій проти бездіяльності міліції під час сутичок 18 травня в Києві… Такі протести продовжуватимуться, якщо правоохоронна система України не буде системно реформована. І поки рухів у цьому напрямку непомітно, заявив в ефірі програми «Ми разом» керівник відділу вивчення соціальних протестів Центру дослідження суспільства Володимир Іщенко.
Ніяхих змін у правоохоронній системі після Врадіївки не видно – експерт
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:14:27 0:00
Чому ж так склалося, що під стіни відділків міліції, прокуратури, МВС, громадяни приходять не дякувати правоохоронцям, а вимагати їхнього покарання?
Чому більшає кількість протестів проти міліції?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:09 0:00
Стрибок кількості акцій проти свавілля міліції відбувся в липні – після ситуації зі зґвалтуванням Ірини Крашкової у Врадіївці. Зараз триває судовий розгляд справи у звинуваченні двох правоохоронців у зґвалтуванні та замаху на вбивство.

25.10.2013
Антиміліцейські протести: хто і що їх роздмухує?

«Судді не реагують на факти порушень, прокуратура їх покриває. Врадіївка – стала останньою краплею» – правозахисник далі

У Києві з 2010 року тягнеться розслідування причин загибелі у Шевченківському райвідділку міліції студента Ігоря Індила. Деснянський райсуд Києва 29 жовтня продовжить розгляд цієї справи.

24.10.2013
«Справа Індила»: міліція не несе відповідальності за затриманих?

«Влада зволікає зі створенням незалежного та ефективного механізму розслідування злочинів міліції» – правозахисник далі

Акції проти свавілля українських правоохоронців в 2010-13 роках
  • Зображення 16x9

    Марічка Набока

    У 2004 році закінчила Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка. У 2010-му отримала диплом магістра журналістики Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Маю публікації в газеті «Громадський захисник», журналах «Книжник-review», «Київська Русь» та інших виданнях. Працювала в програмі «Підсумки» на телеканалі «Ера». На Радіо Свобода – з 2007 року. Коло професійних зацікавлень: права людини, українська культура, волонтерський рух.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG