Доступність посилання

ТОП новини

Арештом Маркова попередили Костусєва – політолог


Колишній мер Одеси Олексій Костусєв
Колишній мер Одеси Олексій Костусєв
Олексій Костусєв змушений був піти з посади одеського міського голови, бо надто тісно співпрацював із колишнім депутатом Верховної Ради Ігорем Марковим, якого позбавили депутатських повноважень і невдовзі затримали. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода сказав одеський політолог Євген Попов.

«Думаю, що на прикладі Маркова Костусєву показали, як може статися із будь-ким… Доля Ігоря Маркова служить іншим прикладом того, як не треба робити», – зазначає він.

На думку політолога, після відставки Олексій Костусєв залишиться на державній службі, але навряд чи продовжуватиме політичну кар’єру.

31 жовтня мер Одеси Олексій Костусєв написав заяву про складення повноважень. У 2010 році кандидат від Партії регіонів Костусєв переміг на виборах мера Одеси, одержавши 51% голосів виборців.

Наприкінці жовтня лідера партії «Родіна» Ігоря Маркова затримали в Одесі і звинуватили в хуліганських діях. Ідеться про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації відбувалися пікети проти встановлення в місті пам’ятника російській імператриці Катерині ІІ. Маркова підозрюють в організації побиття учасників акції, а також безпосередньо у самому побитті громадян, повідомили в МВС.

Докладніше про це читайте тут.
XS
SM
MD
LG