Доступність посилання

ТОП новини

ДАІ попереджає водіїв про обмеження руху в центрі Києва 6 листопада


Рух транспорту у центрі Києва з вечора 5 і упродовж дня 6 листопада заборонять або обмежать у зв’язку з підготовкою і проведенням урочистостей до 70-річчя звільнення столиці від фашистських загарбників.

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ Києва, з 21:00 вівторка і з 10:45 до 12:30 середи буде заборонений рух транспорту на вулиці Хрещатик від Європейської до Бессарабської площі.

6 листопада з 12:30 до 22:00 буде обмежений рух транспорту вулицею Хрещатик від вулиці Інститутської до вулиці Богдана Хмельницького. Цього ж дня від 9:00 до 11:30 рух транспорту заборонять на вулиці Московській від Арсенальної площі до Кловського узвозу.

Також завтра можливе тимчасове обмеження в русі автотранспорту від 10:30 до 12:00 під час проведення урочистої ходи до могили Невідомого солдата за маршрутом: вулиця Грушевського (від Кріпосного провулка) – Арсенальна площа – площа Слави – вулиця Мазепи – вулиця Лаврська (до Лаврського провулка).

Завтрашній день буде вихідним для працівників комунальних підприємств Києва, але вони будуть відпрацьовувати цей вихідний у суботу.
XS
SM
MD
LG