Доступність посилання

ТОП новини

Янукович підписав закон із «поправками Кличка»


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Президент України Віктор Янукович сьогодні підписав закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку і реєстрації платників податків та удосконалення окремих положень». Про це повідомляє прес-служба глави держави.

24 жовтня Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо обліку та реєстрації платників податків. У фракції УДАР заявили, що положення цього документа є провокацією проти її лідера Віталія Кличка і можуть стати перешкодою для нього під час балотування на президентських виборах.

В ухваленому законі міститься поправка, згідно з якою «у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона (особа) вважається такою, що не проживає в Україні».

Того ж дня на вечірньому засіданні парламенту Кличко заявив про свій намір балотуватися на виборах президента.

Прокуратура наприкінці минулого місяця порушила справу через можливу підробку закону, на який скаржився Кличко, і передала її на розслідування міліції. Вчора міліція Києва закрила кримінальне провадження з цього приводу на підставі відсутності події кримінального правопорушення.
XS
SM
MD
LG