Доступність посилання

ТОП новини

Іще один захисник Тимошенко заявив, що вона не хвора


Микола Титаренко і Юлія Тимошенко, архівне фото
Микола Титаренко і Юлія Тимошенко, архівне фото
Колишня прем’єр-міністр, ув’язнена Юлія Тимошенко не хворіє на гостре респіраторне захворювання, про що заявляла Державна пенітенціарна служба, заявив сьогодні після зустрічі з нею її захисник Микола Титаренко.

Прес-служба партії «Батьківщина», яку очолює засуджена, наводить його слова про те, що «не можна довіряти інформації, розповсюдженій керівником Качанівської колонії Ігорем Колпащиковим» про хворобу колишнього прем’єра.

Як заявив Титаренко, всі «маніпуляції відбувалися з єдиною метою – не допустити зустрічі» Тимошенко з соратниками.

Державна пенітенціарна служба України повідомляла сьогодні про зустріч Тимошенко з Титаренком, незважаючи на її хворобу, бо йдеться про зустріч із захисником, тоді як побачення колишнього прем’єра з соратниками довелося відкласти через респіраторну інфекцію верхніх дихальних шляхів, яка триває в ув’язненої ще з понеділка і яку сьогодні підтвердив отоларинголог, який оглянув засуджену на її прохання.

Дочка і захисник колишнього прем’єра Євгенія Тимошенко вже теж стверджувала, що заява пенітенціаріїв про хворобу її матері і підзахисної неправдива, бо лише вчора ввечері під час їхньої зустрічі, за її словами, ніяких ознак хвороби не було.

Сьогодні соратники колишнього прем’єра, народні депутати Арсеній Яценюк і Юрій та Ірина Луценки планували отримати побачення з Юлією Тимошенко, але їм відмовили через її хворобу.
XS
SM
MD
LG