Доступність посилання

ТОП новини

Єврореволюція Онлайн. Живий блог

Євромайдан отримує тривожні чутки про можливий розгон, в той час, як у у Києві відбувається 20-те міністерське засідання Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Микола Азаров заявив, що протести, які відбуваються в Україні сьогодні - це нормально для демократії, що розвивається. Але прем'єр зауважив, що люди, які вдаються до, на його думку, екстремістських дій (зокрема, захоплення адміністративних будівель), будуть відповідати за законом.
Азаров про Євромайдан
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:55 0:00
Люди пікетують Генрокуратуру з вимогою звільнити заарештованих, підозрюваних в сутичках і штурмі під Адміністрацією президента

У Києві почалося 20-те міністерське засідання Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Участь у засіданні ОБСЄ візьмуть делегації 57-и держав-учасниць, 11-ти держав-партнерів, керівники інституцій ОБСЄ, представники ООН, Ради Європи, НАТО, СНД та інших.
Серед питань порядку денного зазначене обговорення принципів верховенства права і забезпечення основних прав та свобод людини, утвердження толерантності і недискримінації, захисту прав журналістів.

Раніше правозахисники звернулися до послів країн ОБСЄ щодо ситуації в Україні. Вони попросили застосувати дипломатичні зусилля для припинення насильства і розслідування розгону Євромайдану 30 листопада.
Євромайдан отримує тривожні чутки про можливий розгон, в той час, як у у Києві відбувається 20-те міністерське засідання Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ). Ми слідкуємо за всіма подіями 5 грудня в режимі реального часу.
XS
SM
MD
LG