Доступність посилання

ТОП новини

Єврореволюція Онлайн. Живий блог

Євромайдан отримує тривожні чутки про можливий розгон, в той час, як у у Києві відбувається 20-те міністерське засідання Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Євромайдан отримує тривожні чутки про можливий розгон, в той час, як у у Києві відбувається 20-те міністерське засідання Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ). Ми слідкуємо за всіма подіями 5 грудня в режимі реального часу.
У Києві почалося 20-те міністерське засідання Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Участь у засіданні ОБСЄ візьмуть делегації 57-и держав-учасниць, 11-ти держав-партнерів, керівники інституцій ОБСЄ, представники ООН, Ради Європи, НАТО, СНД та інших.
Серед питань порядку денного зазначене обговорення принципів верховенства права і забезпечення основних прав та свобод людини, утвердження толерантності і недискримінації, захисту прав журналістів.

Раніше правозахисники звернулися до послів країн ОБСЄ щодо ситуації в Україні. Вони попросили застосувати дипломатичні зусилля для припинення насильства і розслідування розгону Євромайдану 30 листопада.
Люди пікетують Генрокуратуру з вимогою звільнити заарештованих, підозрюваних в сутичках і штурмі під Адміністрацією президента

Микола Азаров заявив, що протести, які відбуваються в Україні сьогодні - це нормально для демократії, що розвивається. Але прем'єр зауважив, що люди, які вдаються до, на його думку, екстремістських дій (зокрема, захоплення адміністративних будівель), будуть відповідати за законом.
Азаров про Євромайдан
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:55 0:00
Посол США в Україні цитує Держсекретаря США Джона Керрі:

Демонстрантам у КМДА зачитали ухвалу про звільнення адмінбудівлі


Директор Центру політичних студій та аналітики, а також польовий командир Євромайдану Віктор Таран говорить про різні варіанти провести час з користю для зрушення ситуації з місця:

Місії Кокса-Квасневського дали «зелене світло»

Керівництво Європейського парламенту ухвалило рішення, що місія Пета Кокса і Александра Квасневського може повернутися в Україну, якщо буде мати чітких співрозмовників з боку української влади.
Посол США в Україні Джефрі Пайєтт про виступ заступника держсекретаря США Вікторію Нуланд

Президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Ранко Кривокапич:

Київську міліцію обійняли живим ланцюгом
Київську міліцію обійняли живим ланцюгом
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:44 0:00

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG