Доступність посилання

ТОП новини

Лідери опозиції знову покликали громадян на Майдан на чергове Народне віче в неділю


Лідери трьох опозиційних сил Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Олег Тягнибок оголосили сьогодні про проведення в неділю, 22 грудня, нового Народного віча на майдані Незалежності в Києві, що має початися опівдні, і закликали громадян приєднатися.

Як мовиться у спільній заяві трьох політичних сил, оприлюдненій на їхніх сайтах, «Вікторові Януковичу варто знову нагадати, що МИ – Є!»

«Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. Ми всі вийдемо на майдан Незалежності о 12:00 у неділю, щоб показати, що нас – мільйони й ігнорувати нас не варто!» – заявили опозиційні лідери.

«Уся країна бачила цинічне інтерв’ю президента Віктора Януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І вся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів із кийками і арештами – це «незначне перевищення повноважень» і «нейтралізація купки провокаторів» – так назвали опозиціонери причини, що змушують їх скликати демонстрацію.

Вони також обіцяють на ній концертну програму: зі сцени на Майдані мають виступати гурти ТНМК, «Мотор’ролла», «KOZAKsystem», «Гайдамаки», «Ролекс», «Крамбамбуля» (Білорусь), а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян.
XS
SM
MD
LG