Доступність посилання

ТОП новини

Тетяна Чорновол пов’язує своє побиття з громадською діяльністю – Ярема


Тетяна Чорновол, громадська активістка, побита невідомими, не може самостійно пересуватися, 25 грудня 2013 року, фото з соціальних мереж
Тетяна Чорновол, громадська активістка, побита невідомими, не може самостійно пересуватися, 25 грудня 2013 року, фото з соціальних мереж
Жорстоко побита сьогодні вночі журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновол пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю.

Про це повідомив Радіо Свобода депутат Верховної Ради з фракції «Батьківщина», колишній очільник київської міліції Віталій Ярема.

«Вона пояснила в бесіді, що протягом дня вона відвідувала місце проживання Генерального прокурора Пшонки і міністра внутрішніх справ Захарченка і пов’язує ці події якраз із своєю діяльністю як громадського активіста», – сказав Віталій Ярема.

Обставини події, про які вже відомо, виглядають так: опівночі на на Бориспільській трасі під Києвом автомобіль Shevrolet Aveo, яким керувала Тетяна Чорновол, був підрізаний і пошкоджений джипом, з якого вийшли невідомі. Вони розбили скло в її машині. Журналістка вискочила з автомобіля і намагалася тікати, нападники наздогнали її і стали бити.

Зараз у Тетяни, яка перебуває в лікарні, діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс.

Офіційної реакції на цю подію ще немає.

Через побиття Тетяни Чорновол активісти збираються сьогодні з 8:00 розпочати пікетування Міністерства внутрішніх справ України.


Більше про це: Активістку Євромайдану Тетяну Чорновол били одразу декілька чоловіків – депутат
XS
SM
MD
LG