Доступність посилання

ТОП новини

Жарти і Євромайдан: «Бімба» серед лідерів


Київ – Люди на Євромайдан прийшли з соціальних мереж. У Facebook і Twitter продовжується обговорення всіх подій останніх тижнів. А також їхнє переосмислення. Революційний гумор, сатира і сарказм – складова Євромайдану.

Найбільше дісталося від творців інтернет-фольклору президенту України Віктору Януковичу.













Також великим приводом для нових жартів інтернет-спільноти стало, як сказав лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок «безглузде самогубство Леніна».






і



і



А ось як юзери вловили зміст Круглого столу чотирьох президентів – Леоніда Кравчук, Леоніда Кучми, Віктора Ющенка і Віктора Януковича. Дісталося всім:












Репортери російських каналів вже не можуть записувати на Майдані включення. То їм вручають Оскара за брехню, то просто не дають сказати ні слова.













Знання прем’єром Миколою Азаровим української мови ніколи не залишало байдужими творців фотоприколів. А тут ще й «бімби в метрі».




та



та



та інше…







та



та













ВІДЕО

Чечетов ВС Скрипін:


МОРДОР НЕ ПРОЙДЕ :
  • Зображення 16x9

    Марічка Набока

    У 2004 році закінчила Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка. У 2010-му отримала диплом магістра журналістики Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Маю публікації в газеті «Громадський захисник», журналах «Книжник-review», «Київська Русь» та інших виданнях. Працювала в програмі «Підсумки» на телеканалі «Ера». На Радіо Свобода – з 2007 року. Коло професійних зацікавлень: права людини, українська культура, волонтерський рух.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG