Доступність посилання

ТОП новини

Автомайдан відвідає в неділю резиденції Януковича, Азарова і Рибака – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
У неділю учасники автопробігу поїдуть до резиденцій президента України, прем’єр-міністра та голови Верховної Ради.

Про це на брифінгу в Штабі національного спротиву в суботу, 28 грудня, заявив голова політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк, повідомила прес-служба партії.

«Завтра буде автомобільна політична екскурсія. Спочатку до резиденції президента. Від резиденції президента – до резиденції спікера. А від спікера – до резиденції прем’єр-міністра», – сказав він.

За словами Яценюка, учасники автопробігу передадуть «три ключові вимоги українського народу: звільнити невинуватих, посадити бандитів, відправити уряд у відставку».

«Якщо вони не чують, то ми прийняли рішення на дорозі написати їм ці три вимоги. Коли вони будуть виїжджати, будуть мати можливість кожен день читати те, що від них вимагає український народ», – наголосив Яценюк.

А потім, зазначив він, автопробіг повинен повернутись на Майдан і переповісти, як це все відбувалося.

Яценюк також повідомив, що на раді ВО «Майдан» в суботу було розглянуто програму святкування Нового року.

«Будуть українські гурти, які приходили на Майдан, підтримували Майдан, які асоціюються з Майданом і які виявили бажання підтримати українців в Новий рік», – сказав Яценюк.. При цьому він запросив усіх на завтра на 12:00 на Всеукраїнське віче і на святкування Нового року на Майдані.
XS
SM
MD
LG