Доступність посилання

ТОП новини

Через інцидент з готелем у Києві порушили справу


Смолоскипова хода в Києві, 1 січня 2014 року
Смолоскипова хода в Києві, 1 січня 2014 року
Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство» через події біля готелю в Києві під час смолоскипової ходи на честь 105-ї річниці з дня народження провідника ОУН Степана Бандери 1 січня.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю головного управління МВС України в Києві, вчора ввечері до міліції Шевченківського району Києва звернулася жінка, яка повідомила, що в приміщення одного з готелів у центральній частині Києва кинули предмет, схожий на димову шашку.

В подальшому слідчим відділом Шевченківського райуправління було розпочате кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України – «хуліганство», кажуть у міліції.

До правоохоронців, які виїхали на місце події, із заявою також звернувся спеціаліст служби безпеки цього ж готелю. Чоловік повідомив, що близько 19:00 на бульварі Шевченка у Києві невідома особа із числа учасників факельної ходи кинула у приміщення готелю предмет, схожий на димову шашку. Правоохоронці провели огляд місця події та опитали свідків.

Наразі триває досудове розслідування.
(Відео користувача Youtube Сидор Ковпак)

1 січня центральними вулицями Києва пройшла традиційна смолоскипова хода на честь річниці з дня народження Степана Бандери. Згодом з’явилося відео, на якому видно, як невідомі закидали палаючими предметами центральний вхід у готель.

ВО «Свобода» назвало це провокацією і заявило, що після інциденту двох свободівців виключили з лав об’єднання.
XS
SM
MD
LG