Доступність посилання

ТОП новини

«Козацькі забави» під наглядом «Беркута» протестували під «елітним» рестораном у Києві


«Козацькі забави» під наглядом «Беркуту» протестували під «елітним» рестораном у Києві
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:23 0:00
У Києві кількадесят активістів, які йшли з націоналістичними гаслами, сьогодні ввечері ненадовго опинилися в оточенні «Беркута», а відтак попротестували під дорогим рестораном на Печерську, повідомляють кореспонденти Радіо Свобода.

За словами активістів ВО «Свобода», вони здійснювали мирну ходу Києвом під назвою «Козацькі забави». При цьому більшість учасників була в масках і з битами. На розі бульвару Лесі Українки та вулиці Кутузова активістів взяв у кільце «Беркут» під приводом того, що неподалік розбили вітрину. Невдовзі по переговорах оточення зняли, але беркутівці їхали за групою активістів двома автобусами й патрульним автом.

Учасники акції відтак влаштували протест біля дорогого ресторану «Егоїст», стверджуючи, що він належить регіоналові Анатолію Голубченкові, заступникові голови Київської міськдержадміністрації й нинішньому тимчасовому керівникові Києва на час усунення з посади Олександра Попова. Стіни ресторану обмалювали написами й обклеїли наклейками на кшталт «Купуючи тут, ви підтримуєте Партію регіонів» чи «Увага, власність бандитів». «Беркут» споглядав це, не втручаючись.
XS
SM
MD
LG