Доступність посилання

ТОП новини

На Євромайдані оголосили мобілізацію через можливість штурму


Штурм «Беркутом» однієї з барикад Майдану в ніч на 11 грудня
Штурм «Беркутом» однієї з барикад Майдану в ніч на 11 грудня
У ніч із 15 на 16 січня можливі провокації на самому майдані Незалежності. Про це повідомив народний депутат від фрації «Батьківщина» Андрій Парубій у коментарі Радіо Свобода.

«План полягатиме у тому, – говорить Парубій, – щоб спровокувати внутрішнє протистояння на Майдані, а «Беркут» і спецпідрозділи внутрішніх військ були використані для наведення порядку».

Парубій зазначив, що сьогоднішні заяви Олени Лукаш про правомірність фізичного впливу правоохоронців на мітингувальників і насильницький характер акцій та рішення Окружного адмінсуд про заборону проведення акцій протесту у центрі Києва до 8 березня 2014 року свідчать про ймовірну інформаційну підготовку до штурму Євромайдану.
На Євромайдані оголошена мобілізація через можливість штурму – Парубій
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:13 0:00

Також Андрій Парубій заявив, що навколо Майдану збільшується кількість спецпризначенців та бійців внутрішніх військ.

КМДА у позові до УДАРу, «Батьківщини», ВГО «Народна солідарність за соціальний захист та взаємодопомогу» та чотирьох фізичних осіб попросила суд встановити обмеження на мирні зібрання (пікетування, піші ходи, демонстрації, мітинги, збори тощо).

Заборонити зібрання попросили на Європейській і Михайлівській площах, у парку Шевченка, на майдані Незалежності та усіх прилеглих до них вулицях.
XS
SM
MD
LG