Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: я не вірю і в план опозиції, і в дієвість агресії


Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко не вірить у можливість реалізації проголошеного сьогодні політичними лідерами на Євромайдані плану дій. Водночас він не є і прихильником «сліпої агресії», відзначив Луценко у своєму блозі на «Українській правді».

«У дієвість проголошеного сьогодні плану я не вірю. Архіпелаг Межигір’я не можна зупинити деклараціями та намірами. Тим більше – сліпою агресією в урядовому кварталі», – наголосив Луценко.

Він також додав: «інших лідерів у нас немає». «Без їх єдності та відповідальності жоден план не працює, жодна перемога не здійсненна», – вважає колишній міністр внутрішніх справ.

Він заявив, що «сьогодні я був на Майдані як рядовий учасник протесту».

Опозиція у неділю на майдані Незалежності оголосила план дій – створення Народної ради, оголошення недовіри і відставка Віктора Януковича і формування нової Конституції України. Про це, виступаючи на Майдані, заявив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Приблизно з 15:00 за київським часом після завершення виступів лідерів Євромайдану радикально налаштована частина мітингувальників рушила до Верховної Ради. На вулиці Грушевського біля стадіону «Динамо» їх зустріли лави внутрішніх військ. Досі в цьому районі триває силове протистояння.
XS
SM
MD
LG